Haaveiletko omasta vapaa-ajan asunnosta?

Haaveiletko omasta vapaa-ajan asunnosta?

Onko mökkikuume iskenyt tänä kesänä? Tuntuuko siltä, että nykyään kaikki viettävät kesänsä mökillä?

Ei hätää, löydämme tähän ratkaisun. Todennäköisesti tätä tekstiä lukiessasi mökkikuume kuitenkin kasvaa vielä entisestään. Seuraavaksi tutustutaan sekä ekologiseen että upeat harrastusmahdollisuudet tarjoavaan mökkikylään.

Aulangon Ruusulaakso Hämeenlinnan kupeessa on onnellisten asukkaiden mökkikylä, josta löytyy moderneja mökkejä ympärivuotiseen asumiseen. Kiinteistöyhtiö huolehtii muun muassa lumitöistä, joten asuminen on helppoa ja turvallista ikäihmisillekin. Rakennukset ovat nykyaikaisia, ulkoapäin samanlaisia parvellisia mökkejä.

Miten tämä mökki on ekologinen?

No, ensinnäkin Aulangon Ruusulaakson kiinteistöyhtiö käyttää vihreää sähköä ja sähkön lisäksi mökkiä lämmittää takka. Toiseksi, se panostaa roskien ja jätteiden kierrättämiseen. Mökeissä on tarkkaan suunnitellut neliöt ja ne ovat kompakteja, jolloin myös lämmitys on edullista ja asuminen kustannustehokasta. Materian vähentäminen ja pienemmillä asuinneliöillä selviäminen on kaiken lisäksi ekoteko! Perille mökille pääsee kätevästi julkisilla yhteyksillä, joten mökkeily ei vaadi edes autoa. Lisäksi mökin ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet omavaraisuuden lisäämiseen. Aulangonjärvessä voit kalastaa yhteiskäytössä olevilla soutuveneillä ja omalla pihalla voit viljellä esimerkiksi kurkkuja ja porkkanoita, marjapensaita tai perunaa.

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Kun sanotaan, että Ruusulaaksosta löytyy jokaiselle jotakin, se myös pitää paikkansa. Golffarit pääsevät omalta pihalta, vaikka omalla golfautolla kentälle muutamassa minuutissa. Aivan Ruusulaakson vieressä sijaitsee Aulanko Golf, josta löydät kaksi eri kenttää: Everstin ja 80-vuotiaan Hugon. Kentät on sijoitettu luontevasti maisemaan ja jykevät tammet sekä kauniit lammet tekevät kentästä tyylikkään, mutta sopivan haastavan.

Aulangolla voit myös ratsastaa arvostetussa Aulangon ratsastuskoulussa, jos perheestäsi löytyy heppahulluja ja mikäli mukanasi kulkeutuu myös hevonen, voit kysyä ratsastuskoulusta kesäksi laidun- tai tallipaikkaa.

Aulangolta löytyy myös tyypillisille kesämökkeilijöille paljon tekemistä: soutelua järvellä, uimista järvessä tai kylpylässä, makkaran grillausta laavulla ja huippuna vielä upea näköalapaikka, jonne voi poiketa ihailemaan kaunista Järvi-Suomea.

Millainen itse vapaa-ajan asunto on?

Asunnot ovat kooltaan 25 k-m² ja ne sijaitsevat 400 m²:n palstoillaan. Jokainen asunto on varustettu omalla wc:llä ja suihkulla. Asunnoista löytyy myös lattialämmitys ja takka, josta saa tunnelmaa syksyn viileneviin iltoihin. Vaikka vielä on kesää jäljellä, en malta odottaa niitä iltoja, kun voi käpertyä viltin kanssa sohvalle ja takkatulen palaessa odottaa talven tulemista. Asunnon suojainen terassi palvelee myös loistavasti pitkälle syksyyn. Runsas huonekorkeus antaa tilantuntua sekä luo mahdollisuuden parvella nukkumiseen. Näin tupakeittiöön jää tilaa rentoon oleskeluun.

Hanki oma vapaa-ajan asunto

Lopeta haaveilu ja hanki oma vapaa-ajan asunto Aulangon sydämestä, Ruusulaaksosta ja saat kaupan päälle nämä kaikki harrastusmahdollisuudet ympärillesi! Asuntoihin voit tutustua tarkemmin Ruusulaakson nettisivuilla ja samasta paikasta voit varata myös yksityisnäytön. Asuntojen hinnat alk. 114 900 euroa.Varaa mökkisi ja astu sisään Ruusulaaksoon