Esittelytilaisuus Scandic Aulanko hotellilla ma 15.4 klo.16

Esittelytilaisuus Scandic Aulanko hotellilla ma 15.4 klo.16

Ruusulaakson rakentaminen etenee

Kevään edetessä etenee myös Aulangon Ruusulaakson vapaa-ajan asuntojen rakentaminen. Viime syksynä aloitettu rakennushanke tuo kauniille Aulangon alueelle yhteensä 80 vapaa-ajan asuntoa. Ensimmäisessä vaiheessa valmistuu 16 mökkiä, joista ensimmäiset saadaan paikoilleen jo kesän alussa.

Oma tupa ja perunamaa

Ruusulaakson vapaa-ajan asunnoista voidaan puhua mökkeinä, mutta kyseessä ovat ihan hyvin talviasuttavat vapaa-ajan asunnot, joissa on lattialämmitys, takka sekä oma wc ja suihku. Mökeissä on myös parvi ja kylmä ulkovarasto. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös vuokrapalsta, joka on suuruudeltaan noin 400 m2. ”Tontille” saa sijoittaa myös terassin ja pienen puutarhavajan. https://www.ruusulaakso.fi/mokit/

Omaa rauhaa ja yhteisöllisyyttä

Kansallismaisemaa kunnioittaen suunniteltu vapaa-ajan alue sijaitsee lähellä Hämeenlinnan kesksutaa ja alue on myös hyvin saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä.

Siirtolapuutarhaksi alunperin ideoituvapaa-ajan asuntoalue takaa luonnonrauhaa ja modernin vapaa-ajan asunnon lähellä vilkkaan kaupungin palveluita. Onko Ruusulaakson mökki sinullekin  sopiva  unelma? Yhteisöllisyyttä kaipaava löytää aktiviteetteja läheiseltä Aulangon alueelta ja yhteistoimintaa esimerkiksi alueelle rakennettavan yhteisen rantasaunan muodossa.  Luonnonrauhaa ja omaa tilaa kaipaava voi nauttia hiljaisuudesta ja syttyä uusillle ideoille vaikkapa samoillen Aulankojärven itäpuolelle noin sadan hehtaarin suuruisella uudella luonnonsuojelualueella, joka on nimetty Sibeliuksen metsäksi. Säveltäjän kerrotaan saaneen innoituksen kansallishymni Finlandian säveltämiseen juuri näitä maisemia ihaillen.

Pieni pala unelmaa ja tämän päivän paratiisia esittelyssä  Hotelli Scandic Aulangon tiloissa 15.4. klo 16 alkaen.

 Varaa mökkisi ja astu sisään Ruusulaaksoon