10 vinkkiä isänpäivään!

10 vinkkiä isänpäivään!

Valitse näistä 10 vinkistä teidän isälle sopivimmat asiat isänpäivänä:

  1. Aloita isänpäivä yllättämällä isä jo heti aamusta maukkaalla aamupalalla sänkyyn vietynä, halauksilla, laululla, sekä lahjojen ja korttien antamisella. Näin isä kokee itsensä erityiseksi jo heti aamusta kun silmänsä avaa!
  2. Aamupalaan saat pientä extraa kauniilla asettelulla, hyvillä tuoreilla raaka-aineilla tai vaikkapa sydämenmuotoisiksi leikatuilla voileivillä! Käytä siis mielikuvitustasi! Isänpäivään ei tarvitse välttämättä edes paljon panostaa, jotta saatte siitä  ikimuistoisen. Muista, että pienillä yksityiskohdilla saat aikaan loistavan kokonaisuuden, josta on paljon iloa koko perheelle.
  3. Koittakaa keksiä teidän perheenne oma juttu ja tehkää siitä isänpäivän perinne! Tällöin muistatte isänpäivän päivänä, jolloin teillä on tapana tehdä tiettyä asiaa ja se saa uudenlaisen merkityksen….Kuuluisiko teidän isänpäivään esimerkiksi yhteinen lautapeli tai korttipeli- tuokio? Kutsutteko aina isoisänne kylään, jotta hänkin saa maistaa yhdessä tekemiänne herkkuja? Menettekö isänpäivänä kenties  yleiseen saunaan ja talviuinnille virkistäytymään?
  4. Mikään lahja ei ole arvokkaampi kuin itse rakkaudella tehty. Voit antaa lahjaksi esimerkiksi leipomasi kakun, leivän, purkin salaisella reseptillä tehtyä sinappia tai itse tehtyjä keksejä.
  5. Yhteinen päivä ulkoillen metsässä tai luonnonpuistossa, pysähtyen paistamaan makkaraa laavulle ja juomaan kuumaa kaakaota. Ulkoilun jälkeen on mukava käydä vaikka saunassa ja valmistaa isälle  lempi-illallinen jonka nautitte yhdessä kynttilöiden valossa.
  6. Sattuisiko isänpäivänä olemaan hyvä jääkiekko-ottelu, kuten tänä vuonna Karjala turnauksen Suomi-Ruotsi matsi klo.17.30 Hartwall areenalla? Koko perheen voimin matsia katsomaan! Sitä ennen voisi käydä maittavalla lounaalla kaupungilla yhdessä.
  7. Antakaa isän nukkua pitkään, tuokaa päivän lehti ja kahvia sänkyyn ja antakaa isin olla rauhassa sängyssä pötkötellen. Käykää vaikka vuoron perään hänen kainalossa kertomassa vain positiivisia asioita rakkaasta isästä.  Kattakaa isälle yhdessä maittava isänpäiväbrunssi kaikista isin herkuista, alkupaloista lempikarkkeihin, suklaaseen… ja pöydällä tietenkin oma tekemät kortit isille ja muutama kiva valokuva yhteisistä hetkistänne! Pukeutuuko teidän perhe hauskasti isänpäivänä isän lempivärisiin vaatteisiin? 🙂 
  8. Kutsutteko isättömät ja/tai lapsettomat ystävänne kanssanne viettämään yhteistä päivää? Isänpäivänä voi mennä myös elokuviin kimpassa ja nauttia popcornia, virvokkeita ja muita herkkuja. Ei sekään ole huono isänpäiväperinne, varsinkin kun marraskuussa voi olla aika huono ulkoiluilma.
  9. Juhlista isänpäivää kylpyläpäivällä! Anna isälle lahjaksi kylpyläpäivä kanssanne kaikilla herkuilla ja nauttikaa yhteisestä ajasta kylpylän lämmössä. Illan kruunaa juhlaillallinen ravintolassa.
  10. Ja eihän kukaan isä jää kylmäksi, jos saa rakkailtaan Superman t-paidan ja bokserit ja kun vielä kerrotte miksi näette isän niin superina – tunnepuolen lahjatäyttymys on taattu! 🙂

kuvat: Pixabay

Avainsanat:


Varaa mökkisi ja astu sisään Ruusulaaksoon